Dimarts, 16 Gener 2018 11:39

Renoven el clavegueram i el paviment del carreró del Salí de Cervera per protegir la muralla de filtracions d'aigua

Valorar aquest article
(1 Votar)
Imatge de les obres, que acabaran sobre el 20 de febrer. Imatge de les obres, que acabaran sobre el 20 de febrer. Paeria de Cervera

L'Empresa d'Aigües de Cervera (EASCS) ha iniciat les obres per substituir l'antic clavegueram de formigó del carreró del Salí. Els treballs també contenplem renovar el paviment del carreró, que es trobava ple d'esquerdes i en molt mal estat de conservació.

Les obres compten amb un pressupost de 42.235 euros i les executa l’empresa Construccions Codina, per encàrrec de l’Empresa d’Aigües de Cervera.

Segons el regidor de Territori, Marc Llorens, “aquesta actuació és necessària per la precarietat de l’estat del clavegueram i del paviment del carreró del Salí, i també per protegir la muralla de possibles filtracions d’aigua”.

L'obra preveu substituir 130 metres d'una canonada de formigó de 300 mm de diàmetre per una canonada de polipropilè de 300 mm de diàmetre, preparada per resistir els pas de les aigües residuals i pluvials. Aquesta canonada s’instal·la en totes les substitucions de canonades existents i en les noves urbanitzacions. També es col·locaran 4 embornals al centre del carrer per recollir l’aigua de la pluja.

Aprofitant els treballs al clavegueram, es renova el vell paviment de formigó, que està esquerdat i en mal estat, en un tram total de 530 metre quadrats.

Les obres es realitzen per trams per minimitzar les afectacions als veïns. Està previst que estiguin enllestides sobre el 20 de febrer.

El carreró del Salí connecta el carrer Major amb el tram de muralla de la rambla Lluís Sanpere. L’actuació és important per evitar filtracions d’aigua que puguin malmetre l’estat de conservació de la muralla.

 

 

Llegit 88 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar