Dilluns, 29 Gener 2018 16:40

L'exposició '100 anys de futbol a Cervera' es pot visitar al Museu Comarcal fins a l'11 de febrer

Valorar aquest article
(0 vots)
Visitants de la mostra. Visitants de la mostra. Museu Comarcal de Cervera

Més d’un miler de persones ja han passat per l’exposició ‘100 anys de futbol a Cervera’, que es pot visitar al Museu Comarcal de Cervera fins el proper 11 de febrer.

La mostra és un dels actes més rellevants de la celebració del centenari del futbol a Cervera. Recupera una important selecció de documents i fotografies i, a través seu, us convida a fer un viatge en el temps, des de la formació del primer Club Cerverí d’Esports i Cultura, amb l’historiador Agustí Duran i Sanpere com a president, fins l’actualitat. Un viatge detallat pels diferents períodes que defineixen aquesta pràctica esportiva a Cervera i la seva importància en la formació i cohesió dels joves.

Així doncs, parlar del centenari del futbol a Cervera és, també, fer un repàs a un segle d’història, a 100 anys d’èxits i fracassos, d’il·lusions i lluites, d’entreteniment i esforç, d’aprenentatges i coneixements.

L’exposició s’ha millorat amb la incorporació d’una pel·lícula de diferents moments del futbol cerverí, recopilats de filmacions fins ara inèdites.

Finalment, la mostra es complementa amb la col·lecció d’un àlbum amb cromos dels 100 anys de futbol a Cervera, que ha editat el Museu Comarcal i que es pot adquirir per 4 euros (àlbum + 34 cromos). Aquest s’ha pensat com una activitat per fer en família ja que el recorregut de l’exposició permet descobrir cadascun dels cromos i el lloc on s’ha d’enganxar i, un cop, acabat es converteix en un bon record d’aquest segle de pràctica esportiva. 

L’accés a l’exposició ‘100 anys de futbol a Cervera’ és totalment gratuït. Els horaris es poden consultar a www.museudecervera.cat.

 

Llegit 60 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar