Dilluns, 12 Febrer 2018 09:26

Sancions de més de 120 euros per als veïns de Cervera que reciclin malament

Valorar aquest article
(0 vots)
Impulsen una campanya de conscienciació. Impulsen una campanya de conscienciació. Consell Comarcal de la Segarra

El Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera han iniciat una campanya de conscienciació adreçada als veïns de Cervera per incrementar els índexs de reciclatge del sistema de recollida porta a porta.

La campanya se centra en inspeccionar les bosses  i aquelles en les que no s'hagi reciclat correctament, es deixen de nou al carrer amb la identificació d'un adhesiu de color groc. Posteriorment es realitzen visites als habitatges o establiments comerciants corresponents. 

Altres accions que es duran a terme són la vigilància de punts conflictius i les inspeccions nocturnes. 

Per dur a terme aquesta campanya de conscienciació, els tècnics han dividit la ciutat de Cervera en 11 zones i cada setmana deixaran bosses a una d'aquestes zones. 

La campanya, que s'allargarà fins al mes de maig, va començar el passat 11 de febrer a la zona de Francesc Macià i va comptar amb la presència del regidor Marc Llorens i del conseller comarcal de Residus, Josep Maria Calderó, per tal de veure el desplegament del primer dia de campanya. Llorens va explicar que "amb aquesta campanya pretenem millorar la imatge de Cervera, aconseguint els carrers nets i evitant l’ús de les papereres on es troben reiteradament bosses".

Llorens va destacar que "d'entrada intentarem que els veïns ho facin correctament a partir de visites realitzades pels tècnics de gestió de residus del Consell Comarcal, però en casos que no s’arribi a solucionar els mals costums no es dubtarà en sancionar, amb un import mínim de 120 euros”.

Per la seva part, Calderó va destacar que “l’objectiu principal de la campanya és continuar millorant els índexs de reciclatge de la recollida porta a porta a la comarca de la Segarra, fomentant la participació ciutadana”.

 

 

Llegit 71 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 Febrer 2018 11:08

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar