Dilluns, 12 Febrer 2018 15:53

S’inicien les classes magistrals de música catalana de l’ACCAT a Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)
Classe amb el guitarrista Xavier Coll. Classe amb el guitarrista Xavier Coll. Jordi Prat

SANTI RIU

L’Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat) i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, coorganitzen un cicle de màster-classes adreçades als alumnes dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya. Aquesta iniciativa neix com a activitat complementària del Premi BBVA de Música al Talent Individual, que té com a objectiu potenciar la formació musical dels estudiants de grau professional que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya, i ajudar-los en la seva projecció professional.

Les classes que es portaran a terme a conservatoris d’arreu de Catalunya, en concret a Cervera, Badalona, Tarragona, Granollers i Manresa, comptaran amb la participació activa d’un màxim de 15 estudiants i es completarà amb una conferència temàtica associada a la modalitat musical que es treballi a cada sessió oberta al públic.

El passat dissabte 10 de febrer el guitarrista Xavier Coll fou l’encarregat d’impartir les primeres classes magistrals d’aquest curs a Cervera amb una resposta molt bona per part de l’alumnat vingut d’arreu de Catalunya, que també va gaudir de la xerrada amb el títol “Els músics, escoltem prou?”.

Per altra banda, el mateix dissabte l'aula de contrabaix del Conservatori de Música de Cervera va participar en un trobada de contrabaixistes amb el Conservatori de Manresa.

Llegit 51 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar