Diumenge, 01 Juliol 2018 22:39

Nou èxit de públic al concert sota l'autovia A-2 a Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge del concert en aquest singular espai. Imatge del concert en aquest singular espai. Laia Pedrós

El concert al túnel sota l'autovia A-2 a Cervera va aconseguir omplir dissabte a la nit un any més aquest singular auditori amb unes 500 persones. El públic va quedar realment fascinat amb la proposta que va presentar la Coral Ginesta al costat del reconegut pianista Albert Guinovart per celebrar el 10è aniversari del concert. Un monogràfic d'obres de Guinovart entre les quals es va poder escoltar el Te Deum i fragments d'alguns musicals com Gaudí, Paradís, Flor de nit i Mar i Cel. Un total de 80 persones a l'escenari, entre les quals hi havia els cantaires de la Coral Ginesta i del PAX Cor de Cambra de Sabadell, la soprano Marta Mathéu, el tenor Toni Viñals, l'organista Marc Castellà, Ramon Torramilans a la percussió i el prestigiós Albert Guinovart al piano, tot sota la batuta del director Xavier Puig.

El concert va estar dedicat als presos polítics i exiliats. A cada cadira hi havia una pancarta reivindicant la seva llibertat i a l'entrada, una urna per col·laborar en la caixa de solidaritat.

Guinovart va destacar que el públic va poder escoltar una evolució de la seva obra en forma regressiva, des de l'adaptació del Te Deum per un doble cor mixt i solistes fins al musical Mar i Cel. Per la seva banda, Xavier Puig va recordar que aquesta iniciativa va néixer com "una broma a partir d'una trobada acústic casual" i que" en 10 anys s'ha convertit en la cita més important del curs de la Coral Ginesta". Puig també va explicar que "si bé alguns anys havien combinat l'element acústic amb projeccions visuals, aquest 2018 hem apostat per retornar als orígens del fet sonor". Per a Puig, "poder treballar amb Albert Guinovart ha estat una experiència molt enriquidora i alhora un repte important per al cor".

Llegit 182 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar