Diumenge, 03 Febrer 2019 16:26

Cervera posa a la venda les entrades de la Passió Medieval, que es representarà el 6 d'abril

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge d'arxiu de l'espectacle. Imatge d'arxiu de l'espectacle. Passió Medieval

Les entrades per veure la Passió Medieval de Cervera es van posar a la venda el passat 1 de febrer i es poden adquirir online a través del web de la Passió: http://www.passiomedievalcervera.com/ o bé de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera o directament el mateix dia de la funció.

La representació de la Passió Medieval tindrà lloc el dissabte 6 d’abril, a la parròquia de Santa Maria. L'aforament és limitat i l’organització recomana fer la compra abans que s’exhaureixin les entrades. Enguany també hi haurà descomptes per a grups, en aquest cas cal posar-se en contacte amb l’organització.

La Passió Medieval és una iniciativa d’un gran valor artístic i històric ja que és l’única funció que es té constància a nivell europeu on es representa aquest passatge de la Bíblia de forma totalment fidel a com es feia al segle XVI.

 

Una Passió Medieval immersiva i fidel a l’original del segle XVI

La reconstrucció dramàtica de la Passió Medieval, de poc més de dues hores de durada, és tan fidel que transporta a l’espectador directament a l’època medieval. La funció es realitza en el mateix espai on es feia: la parròquia de Santa Maria de Cervera. La il·luminació també és totalment natural, procedint dels vitralls de l’església durant la tarda i d’espelmes de cera verge. El text també està recitat en català antic procedent de la versió original de 1534 i recuperat al segle XX per Agustí Duran i Sanpere i la seva filla Eulàlia Duran i Grau. Un text que ha estat revisat i adaptat per Pep Oriol i Montserrat Pont. Alhora, el vestuari i l’escenografia també reprodueix fidelment el de l’època després d’un exhaustiu treball de recerca de la mà d’Alba Cuñé. Fins i tot, hi ha hagut un intens treball per portar a la Parròquia música medieval en directe i el musicòleg medievalista, Daniel Vilarrúbias, a partir de les acotacions del manuscrit, va analitzar quines parts del drama eren musicades.

D’aquesta manera, l’espectador es trasllada directament a l’ambient medieval en una experiència única i totalment immersiva per viure un dels passatges més importants i coneguts de la història.

 

 

Llegit 66 vegades Darrera modificació el Diumenge, 03 Febrer 2019 16:47

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar