Divendres, 15 Febrer 2019 16:00

'Contes a la Catxipanda' inicia el projecte 'Segamots', el festival de contes de Cervera Capital de la Cultura Catalana

Valorar aquest article
(0 vots)
Patricia McGill ha fet de narradora a l'escola Jaume Balmes Patricia McGill ha fet de narradora a l'escola Jaume Balmes Jordi Prat

L’escola Jaume Balmes de Cervera ha acollit avui la primera sessió de Contes a la Catxipanda a càrrec de la narradora Patricia McGill. Es tracta del projecte de lectura que s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, una marató de contes que dóna el tret de sortida al festival de contes Segamots, que tindrà lloc al mes de setembre.

El projecte continuarà a partir del pròxim dilluns 18 de febrer a la mateixa escola Jaume Balmes i a l’escola Les Savines. A partir del 27 de febrer, Contes a la Catxipanda tindrà lloc a l’escola Mossèn Josep Arques. Les sessions de contes estaran conduïdes pels narradors Patricia McGill, Mon Mas, Carles Alcoy i Lídia Clua.

 

Marató de contes al setembre

Contes a la Catxipanda és un projecte de lectura que es vincula amb la concepció de la narració com un art, vinculat a la idea d’interculturalitat que reivindica Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

La última fase de la iniciativa serà la marató de contes Segamots, que se celebrarà al setembre i on es faran contes per adults, xerrades i contes musicats. Els actes seran gratuïts i estaran oberts al públic general.

Llegit 62 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar