Dimarts, 19 Febrer 2019 13:54

La Terrasseta de Preixens estrena el videoclip de 'Surt el sol', la cançó de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

Valorar aquest article
(0 vots)
La Terrasseta de Preixens. La Terrasseta de Preixens. Comunicant Bona Premsa

El grup La Terrasseta de Preixens ha presentat avui, a través del seu canal de youtube el vídeoclip Surt el sol, la cançó que farà de ‘banda sonora’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. D’aquesta forma, el tema es converteix en el company de viatge sonor de la programació artística de l’esdeveniment.

A més, cal destacar que el videoclip de Surt el sol es projectarà a partir d’aquest cap de setmana, i fins el 21 de març, als cinemes del Circuit Urgellenc. A partir del dijous 28 de febrer, la cançó estarà disponible a totes les plataformes digitals, entre elles Spotify i Shazam. El videoclip està enregistrat en diversos espais de Cervera com el carrer Major o la muralla.

El videoclip de Surt el sol es podrà veure als cinemes d’11 localitats: Cervera, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha, Montblanc, Balaguer, Bellpuig, Agramunt, Ripoll, Igualada, a més de les sales de cinema itinerant del Circuit Urgellenc. L’objectiu és fer arribar les manifestacions culturals vinculades a la Capitalitat a tota mena de nous públics. Amb la finalitat d’ampliar els col·lectius que gaudeixin de les manifestacions artístiques derivades de la Capital de la Cultura Catalana, la cançó també es cantarà a les escoles i als casals de la gent gran de Cervera.

 

Una cançó de proximitat

Surt el sol és una cançó de proximitat, alegre, festiva i ballable, que representa plenament l’esperit de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Una composició que dóna importància als creadors i artistes del territori, però amb la voluntat de transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

 

 

Llegit 59 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar