Dimecres, 15 Maig 2019 09:47

Obren les inscripcions per al Curs de Música de la Càtedra Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació. Presentació. Càtedra Cervera

La Càtedra Cervera, que engloba el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers, es presenta de nou a Barcelona per donar a conèixer tant a estudiants de música com als diversos agents del sector les novetats d’aquesta edició. 

La delegació cerverina ha estat formada per la directora de la Càtedra, Estefania Balcells; el director del Festival, Jaume Cortadellas; i el director de la Fira de Lutiers; Xavier Balcells. 

Molts dels estudiants assistents a aquesta cita que ha tingut lloc a l’ESMUC de Barcelona ja s’han mostrat interessats a assistir tant al Curs de Música com en algun dels concerts del Festival. Així mateix, també s’han pogut conèixer alguns detalls de la Fira de Lutiers d’enguany, com ara, el fet que enguany el contrabaix serà el gran protagonista d’aquesta edició. Per aquest fet, durant la jornada, s’ha pogut escoltar un quartet de contrabaixos. 

 

Obertes les inscripcions per al Curs de Música       

Ja s’han obert les inscripcions per tots aquells que estiguin interessats en apuntar-se en les diferents modalitats d’instruments que s’ofereixen en el Curs de Música. Paral·lelament, tal i com s’ha exposat en la presentació a Barcelona, tenir en un mateix dia diferents activitats concentrades, afavoreix el desplaçament i la visita a Cervera i n’augmenta el seu atractiu. 

Cal recordar, que les inscripcions al Curs es poden fer fins el 19 de juliol a través de la pàgina web. La Càtedra Cervera tindrà lloc del 21 al 28 de juliol de 2019 i enguany arribarà a la seva 39ª edició.

Llegit 30 vegades Darrera modificació el Dimecres, 15 Maig 2019 09:53

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar