Dijous, 25 abril 2013 16:57

Sound de Secà guanya el primer premi al Concurs de Percussió de Barcelona

Valorar aquest article
(1 Votar)

El grup de percussió cerverí  Sound de Secà va guanyar el passat 20 d’abril la vuitena edició del Concurs de Percussió de Barcelona. Amb només 3 anys de trajectòria, la formació ja ha aconseguit dos segons premis en les edicions de 2011 i 2012 i rubricant-ho amb aquest primer premi d’enguany. Aquest ha sigut un any de rècords. D’una banda pel concurs, amb 31 grups participants i més de 700 percussionistes. D’altra banda pel grup, que va fer un triplet de trofeus. A més del primer lloc a la categoria lliure, els Sound de Secà es van endur la Baqueta d’Or, atorgada gràcies a les votacions dels mateixos grups del concurs; i també el premi popular, per ser favorits en les votacions del públic.
Sens dubte es van endur als grups, a la gent i al jurat, competint amb 23 grups en la mateixa categoria, amb un nivell elevat. El segon classificat va ser Bombotronic, de Sant Cugat del Vallès, i en tercer lloc hi van quedar els Fills de la Flama, de l’Hospitalet de Llobregat. En la categoria tradicional, on competien 8 grups, els guanyadors van ser els Tabalers del Poble Sec, els Tabalers dels diables del Clot van quedar segons, i els Repúbli-k de l’Avern van quedar en tercer lloc, els tres de Barcelona.
Com a final de festa, tots els grups participants van tocar un ritme conjuntament, i es van lliurar finalment els premis amb gran expectació i emotivitat.

Llegit 2444 vegades Darrera modificació el Dijous, 25 abril 2013 17:33

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar