Divendres, 03 Maig 2013 17:51

L’empresa FAE, del sector de components de l’automoció, arrenda una nau de l'antiga Lear de Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Institut Català del Sòl, i l’empresa Carme 7000, SL, del grup FAE, han signat avui un contracte d’arrendament amb opció a compra d’una nau de l’antiga Lear al municipi de Cervera, a la Segarra. D’aquesta manera, la companyia pretén reagrupar i ampliar les seves instal·lacions actuals.
 
La nau que ha comercialitzat l’Incasòl té una superfície de prop de 5.000m2 metres quadrats i forma part del conjunt de naus que ocupava l’antiga Lear a Cervera i que l’any 2002 va adquirir l’Institut Català del Sòl. Recentment, l’Incasòl va obrir un concurs per adjudicar dues naus de l’antiga Lear. Una de les quals és objecte del contracte d’arrendament que es formalitza avui amb FAE; la segona nau, de 12.000m2 de superfície resta disponible per a destinar-la a usos industrials.

FAE és líder internacional en el sector de recanvis elèctrics de l’automòbil. Actualment, el 75% de la seva producció es destina a l’exportació, arribant a més de 80 països. Amb l’adquisició de la nau de l’antiga Lear de Cervera, la companyia reagruparà i ampliarà les seves instal·lacions. Amb aquesta ampliació, FAE crearà 50 llocs de treball nous, que s’afegiran als 135 treballadors amb què compta l’empresa actualment, 25 dels quals formen part del taller que FAE té ja al municipi de Cervera i que preveu mantenir.

 

Llegit 2335 vegades Darrera modificació el Divendres, 03 Maig 2013 18:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar