Dimecres, 08 Maig 2013 11:24

La Fundació Casa Dalmases impulsa un projecte d’elaboració de cervesa artesana per donar feina a persones amb discapacitat

Valorar aquest article
(0 vots)

La Fundació Casa Dalmases, constituïda el passat mes de desembre, inicia un projecte de micromecenatge, del 6 al 31 de maig a la plataforma Verkami, per a finançar la seva primera activitat de producció de cervesa artesana a la Casa Dalmases, al carrer Major de Cervera. L’objectiu d’aquest projecte és, d’una banda, donar feina a persones amb discapacitats psíquiques del Centre Ocupacional L’Espígol de Cervera, que depèn de l’Associació Alba de Tàrrega, i de l’altra, aprofitar la gran producció de cereals de la comarca de la Segarra.

El passat mes de març es van iniciar les primeres proves d’elaobraicó de cervesa, realitzant dos tipus de cervesa, una “pale ale” amb aromes especiats i cítrics, i una “red ale” equilibrada amb gustos torrats suaus.

L’objectiu és impulsar aquest projecte amb més finançament i donant a conèixer al major nombre possible de gent els seus objectius. És per això que s’ha engegat aquesta campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami amb aportacions de 15 a 250 euros fins arribar a un pressupost de 2.000 euros. Es volen finançar així les primeres ampolles de cervesa i alhora demanar a la gent que els ajudi a decidir quina seria la millor varietat de cervesa que podem començar a produir en funció dels seus gustos.

Entre les recompenses que s’ofereixen hi ha les primeres ampolles de cervesa i la participació en els tastets que la Fundació organitzarà durant el mes de juny. Totes les persones que col·laborin rebran un qüestionari per a valorar el gust de la cervesa.

Llegit 2025 vegades Darrera modificació el Dimecres, 08 Maig 2013 14:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar