Articles filtrats per data: Dimecres, 14 Novembre 2018

L’actriu i bloguera, Ares Teixidó, col·laboradora i presentadora en diferents espais de televisió, serà l’encarregada de conduir el dissabte 15 de desembre la gala de la 55a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, la qual tindrà lloc a les deu de la nit al Teatre L’Amistat.

Les entrades per poder seguir en directe a la gala de la nit es poden adquirir a partir d’aquest dijous dia 15 a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.

 

Jurat de prestigi amb el dissenyadora catalana Núria Sardà

Pel que fa al jurat del Concurs Nacional de Vestits de Paper, un any més està format per professionals del món de la moda i el disseny. La presidenta serà la dissenyadora catalana Núria Sardà, qui també ha cedit un disseny de la seva col·lecció de vestits de bany per tal que sigui reproduït en paper i desfili a la gala fora de concurs. També en formaran part: Francisco José Pavón (Madrid), editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition; Teresa Berengueras (Barcelona), periodista especialitzada en moda; Luís Fernando Gimenez (Saragossa), president de l’Associació Origami de Saragossa, i els dissenyadors Dario Márquez (Barcelona) i Mario Gallardo (Sevilla). 

 

Publicat a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat, a través de la Junta de Govern, la licitació del projecte de millora de l’entorn urbà del carrer de Prat de la Riba, paral·lel a la via del tren, on es preveu suprimir l’aparcament que actualment hi ha en filera així com la vorera nord, intransitable per l’amplada, per donar així amplada a la vorera sud, adjacent a la banda urbanitzada. El projecte té un pressupost de 242.487 euros i preveu deixar els dos circuits de circulació existents ara per tal d’afavorir la mobilitat en aquesta entrada al centre de la ciutat. Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha indicat que la supressió de les places per estacionar es veuran compensades amb la creació d’una nova zona d’aparcament a l’altre costat de la via, en el solar que ha quedat contigu a la nova estació d’autobusos i que es preveu habilitar en paral·lel a l’execució de la reforma del carrer.

Solsona ha indicat que l’objectiu és adjudicar les obres abans que acabi l’any perquè es puguin iniciar durant el primer trimestre de l’any vinent. El termini de l'execució de l'actuació és de tres mesos. El projecte contempla també habilitar tres passos de vianants elevats, dos en els carrers transversals que desemboquen al carrer de Prat de la Riba i que són els carrers d’Anselm Clavé i del President Macià, i un altre en la intersecció amb el carrer del Carme. En els tres casos, la solució adoptada és donar continuïtat al paviment de la vorera per tal d’afavorir la preferència del vianant davant el vehicle. A més, està previst enderrocar la claveguera d’aigües residuals existent per substituir-la per una altra a l'igual que els pous i les escomeses existents. Finalment, es col·locarà una nova canonada per a la recollida de les aigües pluvials.

 

Publicat a Mollerussa