Articles filtrats per data: Dimecres, 15 Maig 2019

Més de 150 persones -entre trailrunners, canicrossers, caminadors i infants- van participar el passat 12 de maig a la Tiurana Trail, una cursa que forma part d’El Circuit de l’Obaga. Aquest circuit és un esdeveniment esportiu i solidari que combina la passió pel trailrunning amb l'esperit de lluita contra el càncer. És per això, que tots els beneficis que s’han recaptat amb la Ponts Trail i la Tiurana Trailes destinaran a Oncolliga Lleida, una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les comarques de Lleida.

La Tiurana Trail, igual que la Ponts Trail, va presentar alguna sorpresa i és que, hi havia algunes “paletilles” amagades pel recorregut i dos afortunats van trobar-les i van arribar a la meta carregant-les a les seves espatlles. A més, els recorreguts d’enguany eren diferents als de les edicions anteriors perquè volem sorprendre a tots aquells que, any rere any, assisteixen a l’esdeveniment. 

Els guanyadors de la modalitat de 10km masculins van ser: Jose Ruiz, Ivan Balagueró i Marcel Raymundi; les guanyadores de la mateixa modalitat: Patricia Duran, Sara Hamill i Carme Rodriguez. Els guanyadors masculins de la modalitat de 21km van ser: Xavier Espiña, Jaume Botinas i Miquel Àngel Vall; les guanyadores de la mateixa modalitat: Walia Caler, Clara Gordun i Marina Gandia. 

Pel que fa a la modalitat de canicross els guanyadors masculins van ser: Marcel Reymundi, Javier Alonso i Jordi Martinez; es guanyadores van ser: Tamara Willems, Marta Bosch i Mireia Gràcia. Finalment, els guanyadors de la cursa de Marxa Nòrdica van ser: Emilio Gòmez, Joan Casarramona i Pep Barberà; les guanyadores van ser: Sílvia Granollers, Monica Ventura i Isabel Fortes. 

Tots els participants van rebre una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors: Neolith, Knatur, Bioibérica, Alemany, Frit Ravich, Gallina Blanca, Punto Blanco, OXD, Flectomin, Quely, Wala, Feetback i Ara Lleida; així com també una samarreta tècnica de la cursa i entrepà de botifarra i fruita al final de la cursa. 

L’esdeveniment està organitzat per l’associació per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport,Blue Motorsi compte amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Tiurana i l’Ajuntament de Ponts.