Divendres, 15 Juliol 2016 12:56

Guissona inaugura un nou pàrquing que es proveeix amb energia solar

Valorar aquest article
(0 vots)

Guissona ha inaugurat el nou pàrquing d’accés a la zona comercial situat al carrer Notari Ramon Faus i Esteve, amb una superfície de 2.500 metres quadrats i una capacitat per a 80 vehicles. La pecularietat del nou equipament és que és totalment autosuficient, es proveeix amb plaques solars. Així, el subministrament d’energia es fa mitjançant la instal·lació d’uns panells d’energia fotovoltaica que proveeix l'enllumenat, les portes d'accés i també el punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

L'acte inaugural ha anat a càrrec del secretari d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonés, i de l'alcalde, Xavier Casoliva. El regidor d'Urbansime, Àngel Masanés, ha explicat que el pàrquing beneficia de manera especial el centre comercial, que és íntegrament de vianants. L'actuació ha costat 180.000 euros i ha estat finançada íntegrament per fons propis.

L'accés es pot realitzar a peu des de la zona històrica pel carrer Ramon Faus, i en vehicle rodat pels carrers Montsec i Amadoret. El pàrquing és gratuït i obre les portes a les 7 del matí i les tanca les 11 de la nit.

Abans de la inauguració ha tingut lloc la visita institucional a l’Ajuntament on Pere Aragonés ha signat el Llibre d’Honor. 

 
Llegit 543 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar