Dimarts, 16 Gener 2018 18:05

El Museu de Guissona rep gairebé 9.000 visitants durant el 2017

Valorar aquest article
(0 vots)
El museu té una exposició permanent i un jaciment arqueològic. El museu té una exposició permanent i un jaciment arqueològic. Museu de Guissona

El Museu de Guissona ha rebut durant el 2017 un total de 8.994 visitants, que han gaudit, a banda de les visites pròpies a l’exposició, del Parc Arqueològic i de la vila de Guissona, en les activitats de difusió cultural i educatives realitzades durant l’any.  

El Museu de Guissona està format per l’exposició permanent i el jaciment arqueològic de la ciutat romana de Iesso, que resta just al costat de l’edifici del Museu. Els grups familiars i de cap de setmana són els que més han augmentat durant l’any, consolidant així l’oferta familiar del Museu. Els mesos amb més visites són l’abril i el maig, per les activitats relacionades amb la Nit del Museu i exposicions temporals.

També els centres educatius escullen cada vegada més el Museu i el jaciment de Iesso, per explicar l’Edat Antiga als seus alumnes. Un total de 1.255 alumnes, des d’infantil fins a batxillerat, han participat de les activitats educatives que el Museu ofereix, tractant-se d’un 13,5% més que el 2016.

 

Llegit 142 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 Gener 2018 18:12

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar