Dimarts, 05 Febrer 2019 08:11

Laia Argelich i Eduard Ribalta encapçalen la nova directiva dels Margeners de Guissona amb Albert Roca com a cap de colla

Valorar aquest article
(0 vots)
Els responsables de les juntes directiva i tècnica. Els responsables de les juntes directiva i tècnica. Margeners

Els Margeners de Guissona van celebrar dissabte l’assemblea anual per tal de renovar les juntes directiva i tècnica de cara a la nova temporada castellera. Les dues noves juntes van ser escollides per unanimitat entre la quarantena de castellers presents a l’assemblea. Així, doncs, la nova directiva està encapçalada per la Laia Argelich i l’Eduard Ribalta, i en l’apartat tècnic, el nou cap de colla és l’Albert Roca.

La temporada 2019 constarà d'un total de 20 actuacions, de les quals quatre són a Guissona, una a Cervera, Mollerussa, Tàrrega i Sant Antolí, i la resta estan repartides per la geografia catalana. També hi haurà altres activitats extra castelleres com una esquiada, calçotada, colònies, etc. 

Els Margeners de Guissona començaran la temporada plena de reptes i il·lusions, amb la primera cita el diumenge 17 de març a Guissona amb motiu de la festa de Sant Josep (diada del local). Des de l'entitat recorden que la colla està oberta a tothom que tingui ganes de conèixer de prop el món casteller i que els assajos són els dimecres a 2/4 de 8 del vespre i els divendres a les 8 del vespre. 

Llegit 213 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar