Dimecres, 20 Febrer 2019 09:08

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'institut FEDAC guanyen el concurs 'Cuida'm. Campanya per mantenir Guissona neta'

Valorar aquest article
(0 vots)
Entrega del premi als guanyadors. Entrega del premi als guanyadors. Ajuntament de Guissona

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut FEDAC Guissona han estat, per segon any consecutiu, els guanyadors del concurs que porta per lema Cuida’m. Campanya per mantenir Guissona neta

El concurs demanava als alumnes dels centres de secundària que realitzessin un vídeo promocional amb l’únic objectiu d’animar als seus vilatans a actuar de manera cívica i a mantenir el municipi net utilitzant les papereres i els recursos propis.

L’entrega del premi es va dur a terme dilluns al matí a la sala d’actes de l’institut FEDAC. La regidora d’Educació, Gemma Franquesa, acompanyada de la regidora de Festes, M. Carme Farré, van ser les encarregades de fer entrega del premi i de felicitar personalment a tot l’alumnat i a l’equip de professorat.

Aquest concurs, que s’organitza des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Guissona, forma part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) local.

Des del consistori es felicita a l'alumnat i se l’anima a seguir participant de totes les activitats que es proposin des del PEE.

Llegit 193 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar