Dilluns, 15 abril 2019 10:04

Esquerra Guissona presenta la candidatura per a les municipals

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la candidatura. Presentació de la candidatura. ERC

Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer aquest diumenge a Guissona la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, una llista que encapçalarà Josep Esquerra i Aldomà.

La candidatura d’ERC està formada per persones molt diverses, plurals i procedents de diversos sectors i col·lectius, i serà una llista cremallera, una seqüència amb alternança contínua de gèneres per tal de garantir al màxim la paritat, un compromís per a tots els municipis de més de 3.000 habitants, que la formació republicana va incorporar mitjançant l’aprovació del pla d’igualtat el gener de 2017.

Els membres de la candidatura, a la seva presentació individual, han explicat les seves motivacions per presentar-se a aquesta contesa electoral, i han exposat els principals eixos de treball en els quals fonamentaran el seu compromís amb al municipi de Guissona, basat en centrar l’atenció en totes les persones, treballant amb empatia i escolta activa, amb cooperació i companyerisme, amb sensibilitat per la cultura i les tradicions, vetllant per les polítiques d’igualtat i d’inclusió des dels valors de la diversitat, treballant per consolidar un sistema educatiu de qualitat, prioritzant la cultura com a eina de transformació, potenciant els valors de l’esport i dinamitzar tots els sectors per a garantir un municipi viu. L’objectiu de la candidatura republicana és estar sempre al servei de Guissona i de la ciutadania, amb proximitat, compromís i esperit jove.

Durant la presentació, la candidatura ha exposat els resultats del procés participatiu que ha dut a terme les darreres setmanes, del qual s’ha destacat els temes que preocupen més la ciutadania de Guissona. Això és, per ordre decreixent de prioritats, la neteja viària, la mobilitat, la il·luminació dels carrers, la seguretat, l’estat dels parcs, el transport públic, el consum de drogues i els accessos a camins.

Així mateix, els membres de la candidatura han donat a conèixer els canals de comunicació i les xarxes socials que estan utilitzant per a difondre els continguts i missatges del projecte republicà a Guissona.

L’acte ha conclòs amb un agraïment a totes les persones que estan col·laborant amb la candidatura, entre elles Júlia Sangés Caum, que va dissenyar i contribuir a l’elaboració del mural feminista del dia 8 de març, o el jove músic Ethan Barea, que ha tancat l’acte amb la presentació de la cançó “La llum”, una peça que reivindica els valors republicans, i que serà la banda sonora de la campanya electoral de la candidatura d’Esquerra Republicana a Guissona. 

La llista està configurada per la següent relació:

1)    Josep Esquerra Aldomà

2)    Ester Marsol Petit

3)    Sergi Farré Villorbina

4)    Verònica Serrulla Lorente

5)    Llorenç Márquez Lobo

6)    Pilar Mascó Esteve

7)    Jandro Calvet Couceiro

8)    Anna Ilieva Gutzov Aleksieva

9)    Albert Gómez Subarroca

10)Farners Dalmases Martí

11)Loredana Pavel

12)Dani Rodríguez Guirado

13)Anna Santacreu i Granés

S1) Joan Esteve i Aubets

S2) Mª Carmen Martín Lopez

S3) Josep Simó i Duocastella

S4) Mª Rosa Solé Calderó

S5) Alex Navarro Pérez

S6) Angelina Infante Márquez

S7) Magí Grasset i Borroy

S8) Agnès Rius Escudé

S9) Sara Barea Paucirerol

S10) Josep Cosconera Carabassa

Llegit 105 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar