Dilluns, 16 Octubre 2017 18:49

Agramunt arranca el projecte intergeneracional 'Escurcem distàncies'

Valorar aquest article
(0 vots)

La Residència Mas Vell d'Agramunt impulsa el projecte intergeneracional ‘Escurcem distàncies’, amb el que es vol fomentar l'intercanvi d'experiències i el coneixement entre diferents grups d'edat. La directora de la residència Mas Vell, Marta Pérez, explica que "com el nom diu, volem escurçar les distàncies que hi pot haver entre els col·lectius que interaccionaran en aquest projecte. Són uns col·lectius que no acostumen a tenir relació entre ells i quan es troben, hi ha una barrera que és la que volem trencar amb aquest projecte. Volem que s’apropin, que interaccionin, que facin coses junts, que entenguin la forma de viure de l’altra persona i que siguin capaços de compartir i conviure durant una estona i durant una activitat”.

El projecte involucra a un total de 9 centres educatius i entitats, com són la residència Mas Vell i la residència Ribera del Sió; els tres centres escolars de la vila, com són l'escola Macià Companys, el col·legi Mare de Déu dels Socós i l'institut Ribera del Sió; l'Escola Alba de Tàrrega; l'Escola Municipal de Música d'Agramunt; la llar d'infants l'Era d'Agramunt i Ràdio Sió.

Pérez també indica que el projecte és pioner en tant que, per una part, involucra a un col·lectiu de persones amb capacitats diverses, així com per la seva durada, ja que el projecte durarà tot el curs escolar 2017-2018 i també es repetirà cada any.

El projecte comença aquest dimarts 17 d’octubre amb la primera de les activitats entre els diferents grups d’edat, tot i que la presentació oficial del projecte tindrà lloc el proper 24 d’octubre amb una activitat conjunta a la plaça del Mercadal.

Llegit 98 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar