Divendres, 17 Novembre 2017 08:59

Agramunt instal·larà una pista de patinatge durant les festes per dinamitzar el comerç

Valorar aquest article
(0 vots)
Simulació de la pista de patinatge a la plaça del Pou. Simulació de la pista de patinatge a la plaça del Pou. Ajuntament d'Agramunt

Els comerços d’Agramunt de forma conjunta amb l’Ajuntament han ideat una nova campanya per dinamitzar el comerç local de cara les festes de Nadal segons avança Ràdio Sió. Concretament, aquest any s’ha decidit instal·lar una pista de patinatge que estarà ubicada a la plaça del Pou entre el 8 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal, i el 7 de gener.

L'objectiu és dinamitzar el comerç local de manera que la pista de patinatge sigui un complement perquè la gent no marxi a comprar fora i que possibles compradors d’arreu es desplacin a Agramunt. 

Tots els comerços i establiments adherits a la campanya tindran a la seva disposició uns tiquets que podran repartir entre els seus clients quan realitzin una compra. Aquest tiquet els donarà dret a patinar durant 20 minuts de forma gratuïta.

A més, totes les persones que vulguin patinar i no tinguin un tiquet propi de la campanya, podran adquirir tiquets a la mateixa instal·lació a un preu de 3 euros que inclou l’entrada i el lloguer de patins. La instal·lació tindrà una grandària de 135 metres quadrats  i hi podran patinar unes 60 persones al mateix moment.

Si et un comerç i encara no t’has adherit a la campanya, pots contactar amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament fins el dimarts 21 de novembre.

Aquesta és la segona acció de la marca Agramunt t’estima que ha estat consensuada amb els comerciants. 

 

 

Llegit 592 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar