Dijous, 30 Novembre 2017 12:21

L'Ajuntament d'Agramunt farà una potabilitzadora i acabarà d’ampliar la residència l'any 2018

Valorar aquest article
(0 vots)

L’equip de govern de l’ajuntament d’Agramunt està treballant en el pressupost per al 2018, que presentarà al ple que se celebrarà a finals d’any. L’alcalde, Bernat Solé, va explicar que entre els principals projectes que formaran part dels comptes municipals hi ha la construcció d’una nova potabilitzadora per millorar la qualitat de l’aigua potable; finalitzar les obres d’ampliació de la residència municipal Mas Vell, que començaran en les pròximes setmanes, i renovar les voreres de l’avinguda de Jaume Mestres, en el tram urbà de la L-303 i la seva confluència amb l’avinguda d’Agustí Ros. Solé va destacar que “el pressupost del 2018 ha de servir per fer possibles projectes que estaven sobre de la taula des de feia anys però que requerien unes gestions prèvies per poder dur-los a terme”.

En referència al turisme, el primer edil va explicar que treballen al costat del Josep Bertran Mitjavila, fill del periodista i historiador Josep Bertran, un projecte de senyalització que compti amb els principals elements patrimonials i turístics mitjançant una xarxa d’itineraris basats en els espais de la memòria , l’art i la cultura o la ruta de l’aigua.

La voluntat de Solé és que els nous comptes s’aprovin per unanimitat amb el suport dels dos regidors de PdeCAT/Unió. Per aquest motiu, l’equip de govern ha ofert diàleg per treballar conjuntament les propostes.

Llegit 128 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar