Dilluns, 11 Desembre 2017 13:56

L'Actinadal Juvenil d'Agramunt oferirà un curs de cuina i un taller de dj's

Valorar aquest article
(1 Votar)
Cartell de la proposta. Cartell de la proposta. Ajuntament d'Agramunt

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agramunt impulsa, per tercer any, l’Actinadal Juvenil. Es tracta d’una activitat que té lloc durant les vacances de Nadal i està adreçada als joves. Concretament aquesta tercera edició es farà  els dies 27, 28 i 29 de desembre.

Una de les novetats d’aquest any és que als dos tallers que s’organitzaran hi podran participar joves des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, a diferència d’altres anys que els dos tallers es diferenciaven per la seva franja d’edat.

Els participants podran fer dues activitats diferents: una al matí i una altra a la tarda. En el cas del matí, es manté el curs de cuina, que es farà de les 10:30h fins a les 13h, i en el cas de l’activitat de la tarda, que es fa de les 16h fins a les 18.30h, enguany es farà un taller de dj’s, un canvi d’activitat que ha sorgit dels mateixos joves.

El preu per participar a una de les dues activitats és d’11 euros, mentre que la inscripció a les dues activitats és de 20 euros. Cal tenir en compte que les places són limitades. Els interessats ja poden fer les inscripcions a les oficines de l’Ajuntament d’Agramunt fins al proper 22 de desembre.

 

 

Llegit 153 vegades Darrera modificació el Dilluns, 11 Desembre 2017 14:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar