Dilluns, 12 Març 2018 21:38

Agramunt tornarà a acollir un camp de treball per a joves a l'estiu

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge dels participants en el primer camp de treball. Imatge dels participants en el primer camp de treball. Laia Pedrós

Agramunt acollirà per segon any consecutiu un camp de treball per a joves durant l'estiu. Des de la Regidoria de Joventut, després de la bona acollida de l’any passat, es va decidir tornar a demanar l’acolliment d’un camp. A finals d’octubre es va començar a preparar la sol·licitud i ara s'ha rebut la confirmació per part de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El regidor de Joventut i Entorn, Oriol Puebla, es mostra molt satisfet amb la nova concessió i destaca que aquest èxit és fruit de la implicació de totes les regidories durant molts mesos.

Concretament, el camp de treball es farà del 24 de juny al 8 de juliol i hi podran participar 15 joves d'arreu de Catalunya. Un dels aspectes que s'han valorat més positivament en el moment de l’adjudicació han estat les tasques tècniques que desenvoluparan els participants, així com la interacció amb les diferents entitats de la vila i les instal·lacions on es duran a terme.

En l'apartat tècnic, està previst que els adolescents recuperin un tram de la Segla Molinal, senyalitzin la Ruta de l'Aigua, des del Parc de Riella fins al Pont de Ferro, i continuïn amb la senyalització de camins al voltant d'Agramunt. Com en l'anterior edició, el camp de treball el coordinarà l'Associació Alba de Tàrrega conjuntament amb l’Ajuntament d’Agramunt.

Gràcies al camp de treball de l'any passat, es van recuperar els safarejos d'Almenara, es va rehabilitar l'espai de la Roca de la Delfina i va fer una senyalització dels camins que hi ha al Pilar d'Almenara i Mafet. 

 

Llegit 112 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar