Dilluns, 28 Gener 2019 08:59

El polígon industrial d'Agramunt tindrà fibra òptica

Valorar aquest article
(0 vots)
Previsió del desplegament de la fibra òptica. Previsió del desplegament de la fibra òptica. Ajuntament d'Agramunt

Després de les reunions mantingudes entre l’Ajuntament i l’empresa instal·ladora de la fibra òptica a Agramunt, l’empresa finalment ha presentat un pla de desplegament que inclourà tota la zona del polígon industrial. Amb aquesta nova àrea de cobertura, quedarà gairebé tot el nucli urbà preparat per tenir fibra òptica. 

Aquesta acció s’ha aconseguit com a resultat de les reiterades peticions que el regidor de Noves Tecnologies, Joan Pijuan, traslladava a l’empresa durant les trobades on remarcava la necessitat que la fibra òptica també arribés a les zones industrials. Segons Pijuan, “hem treballat i seguim treballant perquè la fibra arribi a tot arreu ja que considerem que és un servei prioritari tant per a les zones residencials com per les empreses del municipi”.

A principis de l’any passat, el consistori de forma conjunta amb l’empresa, ja va aprovar una primera fase del desplegament que cobria de fibra tot el municipi arribant a totes les àrees residencials. Una primera fase que s’ha implementat els darrers mesos. Ara, un cop l’Ajuntament doni el vistiplau a aquesta segona fase, es procedirà al desplegament a tota la zona industrial.

 

 

Llegit 45 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar