Dimecres, 06 Febrer 2019 21:26

Agramunt impulsa Brots, un nou cicle d'arts escèniques i musicals

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del nou cicle. Presentació del nou cicle. Ajuntament d'Agramunt

Agramunt impulsa un nou cicle d'arts escèniques i musicals sota el nom de Brots. Per aquest any, el consistori ha programat un total de sis activitats, entre el febrer i el maig, pensades per a tots els públics de les quals la meitat seran de pagament i l'altra meitat, gratuïtes. L’alcalde, Bernat Solé, ha explicat que "una iniciativa com aquesta és una clara aposta dels ens locals per fer difusió de la cultura i de les companyies i espectacles del nostre territori".

El cicle començarà aquest dissabte 9 de febrer amb l’obra de teatre familiar Safari de la companyia La Baldufa, que aborda el tema del bullying.

La segona cita que s'ha programat és 003# del col·lectiu Free’t, un espectacle de dansa que explica la capacitat humana per sobreposar-se a situacions adverses i que tindrà lloc el 9 de març en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona.

A l'abril s'ha programat un concert de l'agrupació de joves músics Lleid’art Ensembles, que presentaran un espectacle musical que farà recorregut per les bandes sonores més conegudes de la televisió dels anys 80 fins avui.

Per tancar aquesta primera edició del cicle Brots restaran tres espectacles més programats durant el mes de maig. Una proposta teatral de la jove companyia La Inestable (que ha rebut diversos premis i reconeixements, nacionals i internacionals), un espectacle itinerant de la companyia Campi Qui Pugui de Castellserà i un recital de connexions poètiques a càrrec de Lluís Fortuny.

 

Abonament

Per facilitar l’accés a tots els espectacles s’ha dissenyat un abonament de 12€ i inclou els tres espectacles de pagament. A més, per aprofitar al màxim totes les propostes, en cas de ser titular de l’abonament i no poder assistir a alguna de les funcions, es podrà cedir el carnet a una altra persona. La finalitat d’aquesta iniciativa és que no quedin seients buits i pugui gaudir de les actuacions programades el màxim de públic possible.

Llegit 151 vegades Darrera modificació el Dijous, 07 Febrer 2019 09:16

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar