Dimarts, 12 Febrer 2019 10:50

Agramunt comença les obres de reordenació del trànsit a l'avinguda Jaume Mestres

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge actual de l'avinguda Jaume Mestres. Imatge actual de l'avinguda Jaume Mestres. Laia Pedrós

L’Ajuntament d’Agramunt inicia aquest dimarts les obres de reordenació del trànsit a l’avinguda Jaume Mestres, que s’emmarquen en un projecte que també afecta l’avinguda Agustí Ros i el carrer Passeig Nou. Els treballs, a càrrec de l’empresa Cobra Instal·lacions i Serveis SA, han començat pel costat esquerre de la via direcció Cervera motiu pel qual el consistori ha canviat de banda els contenidors per tal d’evitar les màximes molèsties.

El projecte, amb una inversió de 278.284,59 euros i un termini d’execució de mig any, preveu convertir l’avinguda Jaume Mestres en un gran passeig ampliant les voreres i regulant el trànsit amb semàfors a la cruïlla amb l’avinguda Agustí Ros i la carretera de Cervera. També està previst convertir l’avinguda Agustí Ros en un vial de sentit únic on s’incrementaran les places d’aparcament passant a estar a semibateria. Finalment, el carrer Passeig Nou recuperarà els dos sentits per tal d’oferir un nou accés al polígon industrial i alleugerir de trànsit la plaça del Pou.

La reordenació del trànsit a l’avinguda Jaume Mestres és una llarga reivindicació dels veïns, ja que travessa Agramunt i compta amb equipaments molt freqüentats com el camp de futbol alhora que dóna accés al CAP.

Llegit 127 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar