Dimecres, 03 abril 2019 08:55

Els alumnes d'ESO de l'institut Ribera del Sió d'Agramunt podran fer serveis comunitaris

Valorar aquest article
(0 vots)
Signatura del conveni. Signatura del conveni. Ajuntament d'Agramunt

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Ramon Simon, han signat un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes que cursin ESO a l'Institut Ribera del Sió puguin experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris.

Aquests projectes seran avaluats pel Consell escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats.

Segons l'alcalde d'Agramunt, "es tracta de transmetre valors de servei a la comunitat i alhora aprofitar el talent i implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats".

Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.

 

Llegit 79 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar