Divendres, 05 abril 2019 18:41

L'ampliació del CAP d'Agramunt, enllestida a finals de mes

Valorar aquest article
(0 vots)
La consellera de Salut visita les obres. La consellera de Salut visita les obres. Laia Pedrós

Agramunt estrenarà la reivindicada i esperada ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) a finals d'aquest mes d'abril. Així ho ha anunciat l'alcalde, Bernat Solé, en el transcurs d'una visita a les obres de reforma amb la consellera de Salut, Alba Vergés, la vicepresidenta primera de la Diputació, Rosa Pujol, i el conseller comarcal Antonio Farré, entre altres autoritats i professionals sanitaris. Les obres, aturades en 2011 i que es van reprendre fa un any, compten amb una inversió de 633.043 euros, finançats entre la Diputació de Lleida (603.043 euros) i l'Institut Català de la Salut (30.000 euros).

La consellera de Salut ha posat en valor els treballs d'ampliació perquè "la població canvia i la cartera de serveis que presta l'atenció primària al nostre país també ha crescut en els 25 anys de vida que té aquest CAP motiu pel qual era "necessari dotar l'equipament de més espais per poder atendre bé la població".

Per la seva banda, l'alcalde d'Agramunt ha reconegut que "ha estat una obra complexa" i ha agraït la "paciència, la professionalitat i el compromís" dels profess

onals. Des de la Diputació, Pujol ha destacat que la funció de l'ens provincial és "prestar serveis de qualitat als veïns i estar al costat del territori".

L'actuació d'ampliació permetrà incrementar la superfície del CAP en uns 600 metres quadrats, ocupant els espais construïts durant la primera fase executada l'any 2011 i no finalitzada. L'actuació també preveu adequar una gran sala polivalent de 330 metres quadrats.

Llegit 73 vegades Darrera modificació el Dissabte, 06 abril 2019 10:35

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar