Dilluns, 13 Maig 2019 13:28

Bernat Solé, cap de llista d’Acord d’Esquerra-AM a Agramunt

Valorar aquest article
(0 vots)
Bernat Solé. Bernat Solé. Laia Pedrós
  • Biografia

Tinc 44 anys, sóc Enginyer industrial, professor de tecnologia i pare de 3 fills.

Alcalde d’Agramunt (2011-2019), regidor (2007-2011) i diputat al Parlament de Catalunya (2015-2019). Afiliat a Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2006, n’he estat secretari de comunicació a la comarca de l’Urgell i actualment secretari de política territorial de l’executiva regional de Lleida. Membre de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya. Vaig ser president de la Comissió de Treball i actualment portaveu d’educació d’ERC al Parlament de Catalunya.

Vinculat a diferents entitats associatives d’Agramunt: Cap d’Agrupament Escolta, director del Grup Caramellaire Aires del Sió i jugador de bàsquet. Membre fundador de la Cobla Jovenívola d’Agramunt (1987-2005).

 

  • Quin és el seu lema de campanya?

‘Amb tu fem Agramunt’, perquè des d’Acord d’Esquerra entenem la política municipal des de la participació ciutadana i perquè després de dues legislatures al capdavant de l’Ajuntament d’Agramunt, tenim molts projectes per dur a terme durant els propers anys.

 

  • Projecte estrella?

Des d’Acord d’Esquerra no creiem en projectes estrella però sí en projectes necessaris per a les persones com la finalització de l’ampliació de la Residència Mas Vell, la posada en marxa de l’Espai Cívic, la finalització del Pla Urbanístic, la reforma de l’Escorxador com un Espai de dinamització cultural i el pla d’inversions per a equipaments municipals i pobles del municipi.

 

  • Quines polítiques vol prioritzar?

Totes aquelles que contribueixin a millorar la vida de les persones. Serveis d’atenció domiciliària a les persones grans, programa d’activitats per a joves a l’Espai Cívic o una borsa de treball per a coordinar ofertes i demandes del municipi en són exemples.

 

  • Per què es presenta?

Perquè em sento amb la il·lusió, l’empenta, el bagatge i l’equip de persones necessaris per dur a terme un projecte municipal. Els projectes municipals es fan des de les idees i de les propostes, mai des de la confrontació.

 

  • Com voldria que fos Agramunt en un futur?

Viu, obert i just.

 

  • Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar?

BÉ: Les inversions en equipaments per a les persones, les actuacions a la via pública per millorar-ne la seguretat i la programació firal, cultural i festiva.

MAL: La dinamització comercial, la recollida selectiva i la necessitat de sòl industrial.

Llegit 83 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 Maig 2019 14:49

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar