Divendres, 31 Maig 2019 14:20

Nous dissenys per als embolcalls de la xocolata Jolonch d'Agramunt

Valorar aquest article
(0 vots)
L'artista Maria Pilar Villaverde amb les quatre nous dissenys. L'artista Maria Pilar Villaverde amb les quatre nous dissenys. Laia Pedrós

Xocolata Jolonch d'Agramunt, propietat de Torrons Vicens, ha estrenat recentment uns nous embolcalls per als diferents xocolates a la pedra que comercialitza. Es tracta d'uns dissenys molt colorits elaborats amb tinta xinesa i creats per l'artista Maria del Pilar Villaverde de Jesús, natural d'Ourense i establerta a Agramunt. De moment, s'han posat a la venda quatre dissenys inspirats en la Sagrada Família, el Mercat de la Boqueria, la Pedrera i Madrid (Puerta del Sol, Puerta de Alcalá i l'Ós i el Madroño).

Villaverde s'ha mostrat "molt satisfeta" amb el resultat i ha destacat que "es tracta de dissenys elaborats manualment i amb molts detalls, fet que caracteritza la meva obra". Villaverde espera que la seva proposta tingui acceptació i que pugui seguir col·laborant amb l'empresa Torrons Vicens amb nous dissenys de packaging.

Cal recordar que Villaverde exposa des del setembre del 2018 la seva segona mostra, Complicat món, en una de les sales de la xocolateria impulsada per Vicens de la capital del Sió. L'exposició està formada per 25 dibuixos elaborats amb tinta xinesa que aporten missatges carregats de sentiments amb l'objectiu de millorar la humanitat.

Llegit 147 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar