Dimarts, 11 Juny 2019 19:16

Instal·len una caldera de biomassa al Casal Agramuntí

Valorar aquest article
(0 vots)
La caldera de biomassa. La caldera de biomassa. Ajuntament d'Agramunt

L’Ajuntament d’Agramunt ha donat per finalitzades aquesta setmana les obres que han permès instal·lar un nou sistema de climatització per a la sala del teatre del Casal Agramuntí. Concretament, l’actuació ha consistit en un terra radiant alimentat per una caldera de biomassa. En aquest sentit, la instal·lació també s’ha preparat perquè la mateixa caldera alimenti els emissors d’aire dels quals disposava ja l’equipament, i s’ha dotat de tres bombes de calor i fred a la zona dels camerinos.

El projecte, a més, ha permès eliminar diverses barreres arquitectòniques i millorar notablement la visibilitat de l’escenari des de qualsevol punt del teatre. Per a dur a terme aquesta obra, l’Ajuntament d’Agramunt ha comptat amb un ajut del programa Leader de 100.000€ i una subvenció de la Diputació de Lleida de 60.000€, per un pressupost total de 184.000€. Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “amb el nou sistema de climatització reduirem notablement la despesa energètica i millorarem el confort dels usuaris de l’equipament”. 

L’equipament també compta a un sistema de control remot que permet ajustar les condicions de climatització des de qualsevol punt i a qualsevol hora.

 

Llegit 52 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar