Dimarts, 12 Novembre 2013 17:55

Olga Garcia, de la boutique Aura Moda d’Agramunt, reconeguda als Premis Funde 2013

Valorar aquest article
(0 vots)

Olga Garcia, propietària de la boutique Aura Moda d’Agramunt, ha estat guardonada com a Millor Empresària de Comerç i Restauració als Premis Funde 2013, que es van lliurar divendres passat a la Seu Vella de Lleida. Els responsables d’entregar el guardó van premiar la trajectòria d’Olga Garcia al capdavant d’un comerç local i de proximitat, tot oferint un producte de molta qualitat i un tracte molt especial i professional als clients centrat en l’assessorament. El paer en cap, Àngel Ros, va dir durant la seva intervenció que aquest guardó “posa en relleu una tasca pedagògica a través de l’exemple i el reconeixement públic de valors professionals i empresarials que van en la línia del progrés social”.  

Aura Moda ha estat també considerada ‘empresa gasela’ per part del Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya l’any 2012, fet que significa que tot i la crisi, té creixements anuals.

Aquesta botgia de roba es va inaugurar ara fa 12 anys al carrer Sió de la capital del Sió. Des dels seus inicis, Olga Garcia va decidir que l’estil, la qualitat i l’atenció professionalitzada fossin els senyals d’identitat de la roba que hi vendria.  Fa un parell d’anys, Garcia va ampliar la botiga gràcies als ajuts Leader, va rebre 38.917 euros per una inversió total de 129.724 euros. 

 

Premis Funde

Els premis Funde estan concedits per l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals de Lleida i estan patrocinats per la Paeria de Lleida, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya, la Caixa, Globalleida i la Fundació Mapfre, entre d’altres. Durant la vetllada de divendres passat es van lliurar uns altres 13 guardons a diferents dones que en l’exercici de la seva professió havien assolit uns objectius de posicionament, de lideratge, d’estratègia, d’innovació o d’excel·lència que les ha configurat com a model de valors per a l’associació i com a referent per a la societat.

Llegit 7047 vegades Darrera modificació el Dimarts, 12 Novembre 2013 18:06

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar