Dijous, 19 Octubre 2017 16:40

La fira gastronòmica De Prop, present a la gimcana de la Festa Jove de l'Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. Ajuntament de Preixana

La fira gastronòmica De Prop, que Preixana celebrarà els dies 16 i 17 de desembre, estarà present a la tercera edició de la Festa Jove de l'Urgell, que tindrà lloc aquest dissabte també a Preixana.

La festa començarà amb una gimcana per a les colles de joves dels diferents municipis de la comarca. Una de les proves estarà relacionada amb la fira gastronòmica De Prop per tal de donar-la a conèixer entre aquest públic. La prova consistirà en tapar els ulls d'algun dels membres de la colla el qual haurà d'endevinar de quin producte de proximitat es tracta i seguidament tot el grup haurà de dir quin producte final surt d'aquest i el nom d'algun productor de l'Urgell que l'elabori. L'alcalde, Jaume Pané, diu que "a banda de donar a conèixer la fira gastronòmica De Prop, també és una manera d'apropar als més joves els productes agroalimentaris de proximitat que s'elaboren al territori".

La gimcana de la Festa Jove de l'Urgell començarà a les 5 de la tarda. La jornada continuarà amb una mostra de cultura popular, sopar i concert amb La Terrasseta de Preixens i Muntband.

 

Llegit 102 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar