Dissabte, 21 Octubre 2017 10:30

Festa Jove de l’Urgell a Preixana aquest dissabte 21 d’octubre

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del cartell. Presentació del cartell. Laia Pedrós

Seguint l’exemple de la Noguera amb la Comarkalada, el Consell Comarcal de l’Urgell va iniciar fa tres anys la Festa Jove de l’Urgell per tal de cohesionar i relacionar els joves dels 20 municipis de la comarca i de les 3 Entitats Municipals Descentralitzades (EMD).

La Festa Jove té caràcter itinerant i després de passar per Castellserà i Bellpuig, aquest any se celebrarà a Preixana el dissabte 21 d’octubre. La jornada començarà amb una gimcana a partir de les 4 de la tarda, el guanyador de la qual serà el municipi amfitrió de la festa el proper any. Seguirà amb una mostra de cultura popular, sopar i concert amb La Terrasseta de Preixens i Munt Band.

L’alcalde de Preixana, Jaume Pané, destaca que enguany han apostat per donar protagonisme als grups de cultura popular de l’Urgell. Així, es podrà veure el ball de bastons amb la Colla Sardanista Estelats d’Agramunt, Lo Tossino i La Berreta de Guixanet de Tàrrega amb la xaranga dels Diga’ls-Hi Inquiets i un espectacle de foc amb els Dimonis Foc-Foll de Bellpuig.

El president del Consell, Salvador Bonjoch, diu que l’objectiu és interrelacionar els veïns dels diferents municipis de la comarca amb diferents activitats.

Llegit 144 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar