Dijous, 25 Gener 2018 17:23

Preixana dedica les jornades tècniques a l’adobat i als tractaments fitosanitaris

Valorar aquest article
(0 vots)
El programa. El programa. Ajuntament de Preixana

Preixana acollirà la 7a edició de les seves jornades tècniques entre el 29 de gener i l’1 de febrer, que en aquesta ocasió estaran dedicades a l’adobat i als tractaments fitosanitaris des d’un punt de vista eficient. L’objectiu és conjugar els temes que es tractaran en les xerrades dels tres primers dies amb la demostració de maquinària del quart i darrer dia.

Els assistents coneixeran les necessitats reals de les produccions dels cultius i quines opcions hi ha a l’hora d’escollir l’adobat adient. Els ponents també posaran en valor els adobs orgànics i les estratègies a seguir per maximitzar la seva eficiència, tot complint la normativa vigent i finalment tractaran sobre com millorar l’eficiència dels tractaments fitosanitaris en conreus extensius, des del punt de vista del manteniment i regulació dels equips fitosanitaris.

La demostració de maquinària, que tindrà lloc el dijous 1 de febrer a partir de les 9 del matí, es dedicarà als tractaments fitosanitaris i d’adobat mineral i orgànic.

Les xerrades tindran lloc els dies 29, 30 i 31 de gener a les 7 de la tarda al local de Sant Llorenç.

Les jornades tècniques de Preixana estan organitzades pel Departament d’Agricultura i el consistori amb la col·laboració de la Cooperativa d’Ivars, la Universitat de Lleida i les empreses de maquinària.

Cal recordar que arran d’aquestes jornades tècniques Preixana ha impulsat la fira gastronòmica De Prop, que se celebra al desembre, i el Tastasons, festival d’estiu que combina música i gastronomia. L’objectiu del consistori és, amb aquestes activitats, potenciar els productes agroalimentaris de proximitat i la feina del pagès.

Llegit 280 vegades Darrera modificació el Dilluns, 29 Gener 2018 20:32

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar