Diumenge, 04 Febrer 2018 17:01

Més de 300 persones, al segon concert del cicle 'Musicant l'Urgell' a Belianes

Valorar aquest article
(0 vots)
L'església de Sant Jaume s'ha omplert de gom a gom. L'església de Sant Jaume s'ha omplert de gom a gom. Consell Comarcal de l'Urgell

Més de 300 persones han assistit aquest diumenge al migdia al segon concert del cicle ‘Musicant l’Urgell’, que organitza el Consell Comarcal juntament a les escoles de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

El segon concert ha tingut lloc l’església de Sant Jaume de Belianes i ha anat a càrrec del conjunt de vent elemental i l’instrumental de grau mitjà de l’Escola Municipal de Música (EMM) de Bellpuig, l’orquestra Simfònica de l’EMM d’Agramunt i l’orquestra de l’EMM de Tàrrega.

L’alcalde de Belianes, Josep Ramon Morera, ha donat la benvinguda, i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, ha recordat que l’objectiu d’aquest cicle és apropar als veïns el patrimoni arquitectònic dels nuclis més petits de la comarca i donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori.

El darrer concert del ‘Musicant l’Urgell’ tindrà lloc el proper 4 de març a l’església de Sant Pau de Narbona d’Anglesola.

Llegit 143 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar