Divendres, 25 Gener 2019 15:39

El subdelegat del Govern a Lleida es reuneix amb els alcaldes d'Anglesola i Vilagrassa

Valorar aquest article
(0 vots)
Crespín amb Jordi Serés. Crespín amb Jordi Serés. Subdelegació del Govern a Lleida

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a la comarca de l’Urgell on ha mantingut dues reunions de treball amb l’alcaldessa d’Anglesola, Carme Miró, i l’alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, amb la finalitat d’obrir un clima de diàleg i col·laboració institucional amb els ajuntaments i detectar les inquietuds dels municipis per treballar plegats en la recerca de solucions.

La primera reunió s’ha dut a terme a l’Ajuntament d’Anglesola on l’alcaldessa ha demanat al subdelegat del Govern conèixer l’estat del projecte presentat de millora de l’eficiència energètica en l’enllumenat públic que ha de permetre un estalvi en el consum d’energia elèctrica del municipi. Crespín s’ha compromès a traslladar la petició a l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE), organisme adscrit al Ministeri per a la Transició Ecològica, per conèixer en quina fase es troba aquest projecte per a que pugui ser una realitat el més aviat possible. D’altra banda, Miró ha explicat l’interès de l’Ajuntament d’Anglesola en accedir a alguna línia de subvenció per procedir a la millora de l’església de Sant Pau, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN), i de la casa pairal de Cal Gassol, també declarada BCIN, per donar cabuda, en aquest cas, a diferents entitats del teixit associatiu del municipi. El subdelegat del Govern s’ha compromès a informar a l’Ajuntament de la propera convocatòria de l’1’5% Cultural del Ministeri de Foment, així com dels requisits necessaris per optar als ajuts.

Posteriorment, Crespín ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, amb qui ha tractat diverses qüestions relacionades amb el municipi i amb actuacions que cal portar a terme per millorar la seguretat viària de la N-II al seu pas pel municipi.

Crespín ha finalitzat la jornada  a la comarca de l’Urgell amb una visita a les instal·lacions de l’Associació Alba de Tàrrega, dedicada a l’atenció integral de persones amb qualsevol tipus de discapacitat.

Llegit 66 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar