Diumenge, 03 Febrer 2019 13:53

El cicle Musicant l'Urgell omple de públic l'església de Preixana

Valorar aquest article
(0 vots)
Actuació de l'orquestra de vent de l'EMMT. Actuació de l'orquestra de vent de l'EMMT. Laia Pedrós

L'església de Santa Maria de Preixana s'ha omplert de públic aquest diumenge al migdia amb el segon concert del segon cicle Musicant l'Urgell, que organitza el Consell Comarcal amb el suport de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

El concert de Preixana ha començat amb l'actuació del conjunt de guitarres de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb temes com Rumores de la Caleta de Isaac Albéniz, Rumbadita de Paco Valeriano i No dudaría de Antonio Flores, sota la direcció de Esther Molina. Seguidament ha estat el torn del quintet de cambra de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt que, sota la direcció de Gabriel·la Mezö, ha ofert Sequence waltx de Tchaikovsky, St. Louis blues de W.C. Handy i Tarantella Neapoletana (popular). Per acabar, l'orquestra de vent de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega ha interpretat Moves Like Jagger de Maroon 5, Superstition de Steve Wonder i Tweet Fatigue de Gordon Goodwin, sota la direcció de Joan Clavé.

El segon Musicant l'Urgell va començar el passat cap de setmana a Castellserà i acabarà el dia 10 de març als Omells de na Gaia. L'objectiu del cicle és crear sinergies entre els alumnes de les diferents escoles de música i portar concerts a tots els municipis de la comarca. 

Llegit 96 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar