Dissabte, 09 Febrer 2019 10:30

Unes 500 persones, a les jornades de reg de Preixana

Valorar aquest article
(0 vots)
La demostració a camp va reunir 7 dels principals fabricants. La demostració a camp va reunir 7 dels principals fabricants. Laia Pedrós

Unes 500 persones han participat aquesta setmana a les jornades tècniques de Preixana que en la seva vuitena edició estaven dedicades al reg oferint un monogràfic amb destacats conferenciants. Les jornades van finalitzar ahir amb una demostració a camp en què els 150 assistents van poder conèixer de primera mà les últimes novetats del sector de la mà de set dels principals fabricants: Assut, Copersa, Irritec, Regaber, Chamsa, ITC, Naandanjain i Sistemes Electrònics Progrés SA.

L'alcalde, Jaume Pané, va fer una valoració "molt positiva" de les jornades i va destacar que "l'eficiència del reg és una aposta de futur al nostre territori, especialment a les zones del canal Segarra-Garrigues però cada cop més també en les del Canal d'Urgell". Pané va dir que "cadascú en la seva mesura té la responsabilitat d'impulsar la reconversió dels regs de l'Urgell i alhora fer-ho amb la màxima eficiència com a estímul dels agricultors joves".

Les jornades estaven organitzades per l'Ajuntament de Preixana, el Departament d'Agricultura, la Cooperativa d'Ivars i Fira de Mollerussa.

Llegit 145 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar