Diumenge, 14 abril 2019 10:58

Castellserà celebra la 2a fira Viu l'Hort amb 25 expositors i una dotzena d'activitats paral·leles

Valorar aquest article
(0 vots)
Xerrada sobre com fer compost. Xerrada sobre com fer compost. Laia Pedrós

La zona esportiva de Castellserà s'ha convertit aquest cap de setmana en un hort amb la celebració de la segona fira Viu l'Hort, dirigida a aquelles persones que volen fer hort a casa, afició que cada vegada compta amb més adeptes. El certamen reuneix uns 25 expositors relacionats amb el món de l'horticultura i es completa amb una dotzena d'activitats paral·leles, entre tallers, xerrades i jornades tècniques, a càrrec de professionals del sector.

La segona fira Viu l'Hort va ser inaugurada ahir a primera hora de la tarda pels veïns més petits de Castellserà, que es van encarregar de plantar un albercoquer, seguint la iniciativa de l’organització d'inaugurar la fira cada any amb un nou arbre. La primera edició va ser un cirerer.

Després de l'acte inaugural va tenir lloc una xerrada sobre com fer compost natural, una jornada sobre com produir llavors, una altra xerrada sobre malalties en el cultiu de tomàquets i un taller per ensenyar als més petits a preparar un hort. Com a novetat, la fira va seguir a la nit amb l'espectacle sonor i original Gastro Rimes, a càrrec de Lali Feliu i Miquel Ferret.

Avui diumenge la fira estarà oberta de 10 del matí a 8 del vespre amb nombroses activitats per a tots els públic

Llegit 77 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar