Dilluns, 13 Maig 2019 23:13

Carme Culleré, cap de llista d'Independents per Belianes - Acord Municipal

Valorar aquest article
(0 vots)
Carme Culleré. Carme Culleré.
  • Biografia

Soc M . Carme Culleré Llavoré, tinc l’edat idònia, sóc advocada  en exercici i regidora a la Paeria de Lleida el mandat 2015-2019- Quin és el seu lema de campanya?

El nostre lema és “Som la llavor de la República”, perquè estem construint un nou país des de la base del municipalisme amb l’apoderament feminista.-       Projecte estrella?

El nostre projecte es basa a vetllar  i garantir la màxima qualitat de vida del nostre veïnat.-      Quines polítiques vol prioritzar?

Les polítiques que nosaltres entenem prioritàries són la descarbonització de l’economia local, el foment de l’educació extraescolar, el suport a l’emancipació del jovent vers l’habitatge, així com garantir la màxima autonomia de la nostra gent gran.-       Per què es presenta?

Em presento per alcaldable per compromís i voluntat de servei públic al meu poble, perquè estimo el meu poble, la seva gent i el meu país.- Com voldria que fos Belianes en un futur?

-Republicanisme, que el poble sigui palanca per aconseguir la República.

-Social, que garanteixi els serveis bàsics.

-Sostenible, que sigui econòmicament i  energèticament sostenible.-      Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar?

Entre les coses que s’estan fent bé destacaríem que Belianes ha fet una gestió correcta del diner públic, que és un poble acollidor i que ha sabut dinamitzar l’ús de la biblioteca Tirant lo Blanc,  val a dir que  és un referent de la zona, us recomano que la visiteu.

Pel que fa a les tres coses que cal millorar destacaríem, en primer lloc la qualitat de l’aigua, que ja anem reivindicant des de fa temps, en segon lloc el dret  a una mobilitat de qualitat, i en tercer lloc evitar  el despoblament, val a dir que l’ordre no és de prioritat, doncs totes són prou importants.

Llegit 135 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 Maig 2019 14:44

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar