Dimarts, 14 Maig 2019 14:23

Eduard Piera, cap de llista d'Independents per la Fuliola i Boldú - Acord Municipal

Valorar aquest article
(1 Votar)
Eduard Piera. Eduard Piera.
  • Biografia

Sóc Eduard Piera i Secall, tinc, 34 anys, sóc periodista i alcalde de la Fuliola els darrers 8 anys.

 

  • Quin és el seu lema de campanya?

“De Cara!”, perquè és la manera com l’equip i jo mateix afrontem els reptes del govern municipal. Perquè els problemes, en la vida com en la política, només es resolen quan s’afronten de cara.


        -    Projecte estrella?

En tenim diversos. Però el que fa més il·lusió per tot el que hi hem treballat és la museïtzació de Cal Bisbe, on va néixer la Ramoneta Rovira. Aquest s’emmarca dins un projecte global de recuperació del casc antic.


        -    Quines polítiques vol prioritzar?

Prioritzarem la inversió en infraestructures per tal d’acabar d’urbanitzar els carrers que manquen, així com augmentar les inversions en cultura, perquè els darrers 8 anys ens hem dedicat a posar ordre a les finances municipals, hem reduït el deute de 4.5 milions a 800.000€, i encara ens queda feina per fer per situar la Fuliola i Boldú on es mereixen i d’on no s’haurien d’haver mogut mai.


       -     Com voldria que fos la Fuliola en un futur?

Innovador, sostenible i valent.


        -     Quines coses creu que s’estan fent bé i quines cal millorar?

BÉ: La gestió econòmica que ha permès reduir el deute, la transparència per tal que el ciutadà tingui tota la informació, i l’aplicació de polítiques sostenibles vers el medi ambient.

MAL: Lamentem no haver pogut invertir més en les entitats i associacions (quelcom arreglarem en el proper mandat), que encara quedin zones sense urbanitzar i haver reduït les inversions en cultura.

Llegit 123 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar