Dimarts, 14 Maig 2019 21:10

Jaume Ferrer, cap de llista de Junts per la Fuliola i Boldú

Valorar aquest article
(1 Votar)
La candidatura. La candidatura.
  • Biografia

Sóc Jaume Ferrer Carrera, tinc 55 anys, treballador de fructicultor i no tinc antecedents en política.

 

  • Quin és el seu lema de campanya?

‘Junts per millorar!’. Estem formats per un equip transversal on tots els membres tenen una visió professional dels seus àmbits, això ens permet posar en comú diferents objectius i tenir una mirada llarga en la presa de decisions per millorar el futur de la nostra vila.

 

       -      Projecte estrella?

La nostra prioritat serà millorar els serveis bàsics de subministraments municipals com l’aigua, el gas i la fibra òptica. Però a la vegada també creiem necessari la rehabilitació i promoció del nostra casc antic donant valor al municipi i a la seva promoció turística.

 

     -     Quines polítiques vol prioritzar?

Les polítiques educatives i socials del municipi. Posar èmfasis en la gent gran, sobretot mirar de millorar els equipaments de què disposem. La gestió eficient de l’escola i tot el que penja d’ella i també incorporar un pla de manteniment acurat i sostenible.

 

      -     Per què es presenta?

No és una decisió personal... És una decisió transversal, és una decisió d’equip i jo poso la cara visible per liderar aquest projecte de futur.

 

      -    Com voldria que fos la Fuliola en un futur?

Referent, cívic i viable.

 

  • Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar?

 BÉ: L’enllumenat de Boldú i la construcció de la deixalleria.

MAL: L’escola, incentivar i millorar els seus equipaments. Promocionar i revitalitzar el casc antic com finalitzar la Casa Escola de Boldú. Millorar dels serveis municipals i la gestió de residus.

Llegit 131 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar