Dijous, 16 Maig 2019 08:25

Albert Orno, cap de llista d'ERC-AM a Tornabous

Valorar aquest article
(0 vots)
Albert Orno. Albert Orno.

-      Biografia

Sóc Albert Orno Guillén, tinc 50 anys, treballo de monitor d'esports al Centre Penitenciari de Ponent (Lleida). He estat regidor a l’Ajuntament de Tornabous entre els anys 2015 i el gener de 2019, quan vaig ser nomenat alcalde. 

 

-      Quin és el seu lema de campanya?

‘Comunicació i rigor’, hem d'apropar la gestió municipal als ciutadans i millorar-ne la difusió així com prioritzar les inversions que responguin a les necessitats dels ciutadans.

 

-      Projecte estrella?

Recollida selectiva de brossa (porta a porta) i renovació de l'enllumenat públic amb la millora de l'eficiència energètica dels equipaments públics.

 

-      Quines polítiques vol prioritzar?

La relació amb el món associatiu, el medi ambient i l'entorn natural, i els plans d'actuació i manteniment en els tres nuclis del municipi (Tornabous, El Tarròs i La Guàrdia d'Urgell).  

 

-      Per què es presenta?

Em presento com a alcaldable amb compromís i voluntat de servei al meu municipi, estimo els meus pobles (Tornabous, ElTarròs i La Guàrdia d'Urgell), la seva gent i el meu país.

 

-      Com voldria que fos Tornabous en un futur? 

Viu, actiu i desenvolupat.

 

-      Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar al seu municipi? 

Com a fets positius, dins de la gestió i política municipal el rigor, feina i responsabilitat en que estem elaborant el projecte de municipi.

Cal millorar: Creiem que ara podem implementar els diferents plans d'actuació, inversions i manteniment del municipi, que han mancat durant els darrer sanys.

 

Llegit 36 vegades Darrera modificació el Divendres, 17 Maig 2019 11:37

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar