Articles filtrats per data: Dimarts, 22 abril 2014

L’Associació Agrat, Somos Clicks i Foment Targarí organitzaran durant la propera Fira del Playmobil de Tàrrega del 26 i 27 d’abril un concurs de buscar clicks amagats en 10 aparadors de comerços de la capital de l’Urgell. Sota el nom de “Comerç-Click”, els assistents a la fira rebran una butlleta amb 10 fotografies de diferents clicks perduts i hauran de descobrir en quin comerç de Foment Targarí es troben amagats. Una vegada completat el recorregut per aquestes 10 botigues decorades per a l’ocasió, els participants podran dipositar la butlleta a una urna que hi haurà al Club Natació on es celebrarà la fira i els encertants entraran en el sorteig de diferents vals de compra gentilesa de Foment Targarí.

Els 10 comerços participants al “Comerç-Click” han estat seleccionats en un sorteig a l’atzar entre tots els associats de Foment Targarí i van des d’un centre d’estètica a una òptica, una llibreria o una botiga d’electrodomèstics, entre d’altres. En l’edició de l’any passat, el concurs va tenir un notable èxit de participació que va fomentar les visites a botigues procedent del turisme de fora de Tàrrega que ve a visitar la fira.

Les joguines perdudes en aquest “Comerç Click” seran figures emblemàtiques de les col·leccions de Playmobil com una princesa de l’època victoriana, un membre de la guàrdia reial britànica o un cavaller de Sant Jordi. Amb aquest acord de col·laboració, l’Associació Agrat vol obrir la fira a la ciutat i fomentar la participació  entre els comerços i els assistents a la Fira del Playmobil.

 

Publicat a Tàrrega

Una oficina del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà fins a Tàrrega el proper dimarts 29 d'abril per atendre en horari de matí les persones que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació a les administracions públiques i les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas). El desplaçament es fa en el marc d'un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i l'Ajuntament de Tàrrega amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones. El punt d'atenció s'ha fixat al Centre d'Entitats (carrer del Segle XX, 2). Prèviament, cal concertar l'entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu a l'adreça electrònica:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Publicat a Tàrrega