Dilluns, 06 Novembre 2017 09:42

La Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia inicia el cicle de concerts 'Bellpuig Ressona'

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de l'actuació al Teatre Armengol. Un moment de l'actuació al Teatre Armengol. Ajuntament de Bellpuig

Bellpuig va iniciar aquest diumenge 5 de novembre el cinquè cicle de concerts ‘Bellpuig Ressona’ amb l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) – Aleví, la qual va oferir al Teatre Armengol un conte concert que portava per títol ‘La flor de Molihuà’.

El conte concert explicava les aventures d'un noi i una noia a la recerca del remei que podia salvar l'estranya malaltia que afectava a tots els habitants del seu poble.

La lectura del conte anava acompanyada de les interpretacions de la JOSA, amb una música de nova creació basada en la manera tradicional de fer ritmes i melodies de l'antiga Xina, que transportava i ambientava el públic als diferents paisatges i personatges xinesos de la història.

Amb la música i direcció d’Albert Gumí, la narració de Mònica Torra i textos d'Anna Marsal, l’audició tenia la presència a l’escenari d'alguns dels més importants instruments xinesos mil·lenaris com l'arpa de 21 cordes anomenada Gu Zheng.

El cinquè cicle de concerts 'Bellpuig Ressona' seguirà el proper 18 de febrer amb l'actuació de la Coral Joia de Maig d'Anglesola. 

Llegit 353 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar