Dijous, 11 Octubre 2018 16:17

Bellpuig estrena Aula d'Extensió Universitària

Valorar aquest article
(0 vots)
Parlaments de les autoritats. Parlaments de les autoritats. Ajuntament de Bellpuig

Bellpuig ha estrenat aquesta setmana la seva Aula d’Extensió Universitària, que en el seu primer curs compta amb un total de 142 inscrits. L’acte inaugural ha tingut lloc aquest dimecres al Teatre Armengol i ha comptat amb la presència, entre altres autoritats, del vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Biscarri, i l’alcalde del municipi, Salvador Bonjoch. Després dels parlaments ha tingut lloc la primera ponència que portava per títol ‘Dret civil i l’amor de parella ¿Contigo pan y cebolla?’ impartia Carles Florensa, catedràtic del departament de Dret Privat de la UdL.

L’Aula d'Extensió Universitària de Bellpuig s’afegeix a la resta d’aules extensió Universitària de la UdL amb l’objectiu d'apropar conceptes als ciutadans de Bellpuig i comarca, tot difonent la ciència i la cultura en format de formació permanent.

El primer curs de l'Aula es durà a terme del mes d’octubre de 2018 al mes de maig de 2019 anb un total de 8 xerrades que tractaran de temes tan variats com el dret, la història, l'economia, la ciència, els hàbits socials i l'evolució de la societat, la literatura, la psicologia o els secrets del Vaticà.

Amb la incorporació de Bellpuig, l’Urgell compta amb aules universitàries a tres municipis ja que també en tenen Tàrrega i Agramunt.

Llegit 109 vegades Darrera modificació el Dijous, 11 Octubre 2018 16:24

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar