Dijous, 16 Maig 2013 14:08

Moto Club Segre es farà càrrec de la gestió del circuit de motocròs de Bellpuig amb l’objectiu de recuperar-hi l'activitat

Valorar aquest article
(0 vots)

La sala de plens de l’Ajuntament de Bellpuig ha acollit aquest dijous al migdia l’acte de signatura del conveni d’autorització temporal d’ocupació per part de l’entitat ‘Circuit de Motocròs de Catalunya’ a Moto Club Segre perquè faci proves i entrenaments a canvi de què es faci càrrec del manteniment de la pista.

L’alcalde, Salvador Bonjoch, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest conveni d’autorització per dos anys, prorrogable per dos anys més, perquè “Bellpuig recuperarà l’organització de proves de gran rellevància que servirà per reactivar l’economia local”. Així mateix, Bonjoch ha recordat que “amb aquest nou model, s’ha reduït la despesa entre 80.000 i 90.000 euros”.

Per la seva part, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha qualificat el circuit de motocròs de Bellpuig de “referent internacional que ha ajudat a posicionar Lleida i Catalunya en el mapa del sector del motociclisme” Tibau també ha dit que ara “treballarem plegats per tirar endavant aquest projecte, així que de moment no descartem res, estem oberts a estudiar totes les propostes que se’ns presentin analitzant-les molt bé per poder cobrir les despeses”.

El president de Moto Club Segre, Lluís Capdevila, ha afirmat que “treballarem per donar bona acollida als usuaris i per potenciar les competicions, amb l’objectiu de poder tornar a acollir, en un temps no massa llunyà, campionats d’Espanya i el Mundial”.

Finalment, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que “ara la gestió del circuit de motocròs de Bellpuig anirà a càrrec d’aquells que el viuen dia a dia, i això permetrà aaconseguir que Bellpuig torni a ser un referent en el món del motocròs”. Reñé també ha fet referència a l’actual situació econòmica, ha dit que “ara més que mai, amb una situació molt  complicada, la  societat civil i les associacions s’han d’implicar per fer possible projectes d’aquestes característiques”. El president de la Diputació ha acabat el seu discurs recordant la figura de Josep Armengol, un dels impulsors del circuit de motocròs de Bellpuig que va morir el passat 12 d’abril mentre estava arreglant la pista del circuit de Montperler a la localitat.

S’ha de recordar que el 26 d’octubre de l’any passat va tenir lloc la dissolució efectiva del Consorci que havia gestionat la instal·lació durant els últims anys. Després es va procedir a la creació d’una nova societat S.L, creada amb una participació del 75% per part de la Generalitat de Catalunya, el 22% per part de la Diputació de Lleida i el 3% per part de l’Ajuntament de Bellpuig amb la finalitat d’engegar una nova etapa en la gestió de les instal·lacions del Circuit de Motocròs de Bellpuig. Aquest dijous ha tingut lloc, doncs, la signatura del conveni amb el Moto Club Segre perquè es faci càrrec d’una gestió eficient i eficaç del circuit.

Llegit 1947 vegades Darrera modificació el Dijous, 16 Maig 2013 14:29

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar