Dimarts, 11 Juny 2013 17:18

Cotecnica preveu facturar 3 milions d’euros amb el nou laboratori de productes farmacèutics per animals a Bellpuig

Valorar aquest article
(0 vots)

La cooperativa Cotecnica preveu facturar 3 milions d’euros en els propers anys amb el nou laboratori de productes farmacèutics per a animals que ha posat en marxa avui a les instal·lacions de Bellpuig. Així ho ha explicat el director general de Cotecnica, Antoni Valls, aquest matí en el marc de l’acte inaugural del nou laboratori. També ha dit que aquestes noves instal·lacions han tingut un cost d’1,6 milions d’euros i ocupen un espai de 1.200 metres quadrats amb maquinària d’acer inoxidable. Amb aquest nou laboratori, les obres del qual s’han allargat durant gairebé un any, Cotecnica oferirà als seus clients una nova línia de medicaments per animals en pols oral per dissoldre en aigua, que donarà peu a la nova divisió de negoci denominada Cotecnica Pharma

L’acte inaugural ha comptat també amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, el qual ha destacat la importància que s’avanci en processos de participació de la cadena de valor dels productes agroalimentaris.

Actualment, Cotecnica compta amb una plantilla de 68 treballadors i l’any 2012 va facturar 59 milions d’euros, xifra que va suposar un creixement del 4%.  Un 15% del total de la facturació fou exportació. Amb aquesta ampliació, la cooperativa espera facturar 3 milions d’euros més i ampliar la plantilla en tres nous treballadors.

Cotecnica és una cooperativa de segon grau que va iniciar l'activitat l'any 1982 i que agrupa 15 cooperatives sòcies. Es dedica a la fabricació de correctors per a pinsos, servei tècnic de nutrició animal, central de compres de matèries primeres, instal·lacions de premescla d'olis i greixos, una planta de cogeneració d'energia i laboratori de control de qualitat per a la indústria d'alimentació. 

Llegit 2184 vegades Darrera modificació el Dimarts, 11 Juny 2013 18:41

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar